HomeInformatieInfoOver ons

Over ons

Coastline Wellness levert een uitgebreid assortiment van wellness produkten die particulieren aanschaffen voor gebruik in huis of tuin. Coastline is gevestigd in Voorhout (Zuid-Holland) en ligt daarmee middenin de randstad. Hier is ook onze showroom gevestigd waar u terecht kunt als u interesse heeft om een jacuzzi of sauna aan te schaffen. Wij nemen hier uitgebreid te tijd om u te adviseren over de produkten en de verschillende mogelijkheden.

Vanuit ons centrale magazijn middenin het land versturen wij alle produkten die wij d.m.v. onze webshop verkopen. Advies of ondersteuning bij de aankoop van de verschillende wellness produkten is natuurlijk dichtbij via een telefoon of e-mail. 

Zoals onze huidige klanten weten staat Coastline wellness voor kwaliteit, service en jarenlang onbezorgd genieten! Dit doen wij met ons team van zeven professionals. Vanaf het moment dat u bij ons binnenloopt tot het moment dat u gebruik maakt van uw jacuzzi of sauna kunt u op ons terugvallen met uw vragen en/of wensen. Coastline staat voor haar klanten, u hoeft alleen maar te genieten!John & Jacqueline Warmerdam
Coastline Wellness

 
Makkelijk en eenvoudig te betalen via